Stadsverkenningen

 

 

Stadsverkenning 1
Meijerijbaan, Ringbaan Oost, J.P. Coenstraat (zuidzijde), Wilhelminakanaal
.


Stadsverkenning 2
J.P. Coenstraat (noordzijde), Ringbaan Oost, Spoordijk, Wilhelminakanaal


Stadsverkenning 3
Spoorlaan, Heuvel, St. Josephstraat, Prof. Dondersstraat


Stadsverkenning 4
Prof. Dondersstraat (oostzijde), Spoorlaan, Boerhaavestraat, Jan Wierhof, Gerard van Swietenstraat, Ringbaan Oost (westzijde), Sint Josephstraat (noordzijde)


Stadsverkenning 5
Spoorlaan, Ringbaan Oost (westzijde), Jan van Beverwijckstraat, Carré


Stadsverkenning 6
St. Josephstraat (zuidzijde), Kazernehof, Cavaleristenstraat, Jan Aartestraat, Hoogvensestraat, Prinsenhoeven


Stadsverkenning 7
Koopvaardijstraat, Havendijk en het gebied ten westen van de Prinsenhoeven, ten zuiden van de Hoogvensestraat en ten oosten van de Piusstraat (Piusplein)


Stadsverkenning 8
Het gebied ten oosten van de Piusstraat en de Broekhovenseweg, Ringbaan Zuid (noordzijde), Groenstraat, Leenherenstraat, Vendeliersstraat, Hopliedenkade, Piushaven, ten zuiden van de Koopvaardijstraat


Stadsverkenning 9
Het gebied ten noorden van de Groenstraat en ten oosten van de Leenherenstraat, Vendeliersstraat, Havendijk (zuidzijde), Wethouder Baggermanstraat en Ringbaan Zuid (noordzijde).


Stadsverkenning 10
Kempenbaan, Cenakel, IJsclubweg, Koningshoeven, Torentjeshoeve en het gebied omsloten door Prinsenhoeven, Sint Josephstraat, Ringbaan-Oost, Ringbaan-Zuid, Wethouder Baggermanstraat en Havendijk


Stadsverkenning 11
Het gebied omsloten door de Leijparkweg, Reigerstraat, Broekhovenseweg en de Oude Hilvarenbeekseweg


Stadsverkenning 12
Broekhovenseweg (westzijde), Oude Hilvarenbeekseweg (westzijde), Berglandweg, Groenewoudstraat, Zuivelstraat (oostzijde), Bloemisterijstraat (oostzijde), Ezelvense Akkers en Ringbaan Zuid (zuidzijde)


Stadsverkenning 13
Het gebied ten zuiden van de Ringbaan Zuid, ten westen van de Bloemisterijstraat, ten zuiden van de Groenewoudstraat, ten westen van de Hilvarenbeekseweg, ten noorden van de A58, ten oosten van de Stappegoorweg en ten oosten van de Tatraweg.


Stadsverkenning 14
Het gebied ten zuiden van de Tatraweg, ten oosten van de Ringbaan-Zuid, ten westen van de Blaakweg en ten Noorden van de A58. In Stappegoor wordt de nieuwe bebouwing, na 2015 gebouwd, niet of slechts summier behandeld.


Stadsverkenning 15
Het gebied ten noorden van de Ringbaan-Zuid, ten oosten van de Ringbaan-West, ten zuiden van de Berkdijksestraat en ten westen van de Laarstraat en Oude Goirleseweg.


Stadsverkenning 16
Het gebied ten noorden  van de Ringbaan-Zuid, ten oosten van de Oude Goirleseweg, ten oosten van de Laarstraat, ten zuiden van het Korvelplein, ten zuiden van de Oerlesestraat en ten westen van de Trouwlaan.


Stadsverkenning 17
Het gebied ten oosten van het Korvelplein, ten zuiden van de Korvelseweg, ten zuiden van de Hesperenstraat, ten westen van de Trouwlaan en ten noorden van de Oerlesestraat.


Stadverkenning 18
Het gebied omsloten door Trouwlaan (oostzijde), Oerlesestraat (zuidzijde), Groenstraat (zuidzijde), Broekhovenseweg (2 zijden) en Ringbaan Zuid (noordzijde).


Stadverkenning 19
Het gebied omsloten door Broekhovenseweg (2 zijden) Hoogtedwarsstraat zuidzijde , Olivier van Noortstraat, zuidzijde, Willem Barendszstraat, zuidzijde, Oerlesestraat,  noordzijde Transvaalplein, noord- en oostzijde en Groenstraat, noordzijde.


Stadverkenning 20
Het gebied omsloten door de Bisschop Zwijsenstraat, Varkensmarkt, Nieuwstraat, De Ruijterstraat, Veestraat, Oerlesestraat, Willem Barendszstraat, Olivier van Noortstraat en Hoogtedwarsstraat.


Stadverkenning 21
Het gebied omsloten door de Korvelseweg, de Korveldwarsstraat, Nieuwstraat, De Ruijterstraat, Veestraat, Oerlesestraat, Trouwlaan en Hesperenstraat.


Stadverkenning 22
Het gebied ten zuiden van de Korvelseweg, ten oosten van de Korveldwarsstraat, ten noorden van de Nieuwstraat en Varkensmarkt, ten oosten van de Bisschop Zwijsenstraat, ten zuiden van de Schouwburgring en ten zuiden van de Zomerstraat.

 

Stadsverkenning 23
Het gebied ten zuiden van de Bredaseweg, ten zuiden van de Schouwburgring, ten noordwesten van de Zomerstraat, Lieve Vrouweplein en Sint Annaplein, ten noorden van de Korvelseweg ten oosten van de Paterstraat, ten zuiden van de Meelstraat en ten oosten van de Roggestraat.

 

Stadsverkenning 24
Het gebied ten westen van de Roggestraat, ten noorden van de Capucijnenstraat, ten westen van de Paterstraat, ten noorden van de Korvelseweg, ten oosten van de Diepenstraat, ten zuiden van de Bredaseweg.


Stadsverkenning 25
Het gebied ten westen van de Diepenstraat, ten zuiden van de Bredaseweg, ten oosten van de Ringbaan-West, ten noorden van de Berkdijksestraat, ten noordwesten van het Korvelplein.

 

Stadsverkenning 26
Het gebied ten westen van de Ringbaan-West, ten noorden van de Burg. Mutsaersstraat, ten oosten van de Burg. Jansenstraat, ten noorden en ten zuiden van de Burg. Rauppstraat, ten oosten van de Vierwindenlaan en ten zuiden van de Bredaseweg.
 

Stadsverkenning 27
Het gebied beneden de Burg. Rauppstraat, ten westen van de Ringbaan- West, ten noorden van het Burg. van de Mortelplein, en aan twee kanten van de Burg. Jansenstraat.

 

Stadsverkenning 28
Het gebied ten westen van de Ringbaan- West, ten noorden van de Limburg  Stirumlaan, ten noorden van de Baron van Lamsweerdelaan, ten oosten van de Vierwindenlaan, beneden  de Burg. Rauppstraat, ten westen van en inclusief twee kanten van de Burgemeester Vonk de Bothstraat
 

Stadsverkenning 29
Het gebied ten westen van de Vierwindenlaan, ten noorden van de Baroniebaan en ten zuiden van de Bredaseweg.