Stadsverkenningen

Stadsverkenning 1
Meijerijbaan, Ringbaan Oost, J.P. Coenstraat (zuidzijde), Wilhelminakanaal

 

Stadsverkenning 2
J.P. Coenstraat (noordzijde), Ringbaan Oost, Spoordijk, Wilhelminakanaal

 

Stadsverkenning 3
Spoorlaan, Heuvel, St. Josephstraat, Prof. Dondersstraat

 

Stadsverkenning 4
Prof. Dondersstraat (oostzijde), Spoorlaan, Boerhaavestraat, Jan Wierhof, Gerard van Swietenstraat, Ringbaan Oost (westzijde), Sint Josephstraat (noordzijde)

 

Stadsverkenning 5
Spoorlaan, Ringbaan Oost (westzijde), Jan van Beverwijckstraat, Carré

 

Stadsverkenning 6
St. Josephstraat (zuidzijde), Kazernehof, Cavaleristenstraat, Jan Aartestraat, Hoogvensestraat, Prinsenhoeven

 

Stadsverkenning 7
Koopvaardijstraat, Havendijk en het gebied ten westen van de Prinsenhoeven, ten zuiden van de Hoogvensestraat en ten oosten van de Piusstraat (Piusplein)

 

Stadsverkenning 8
Het gebied ten oosten van de Piusstraat en de Broekhovenseweg, Ringbaan Zuid (noordzijde), Groenstraat, Leenherenstraat, Vendeliersstraat, Hopliedenkade, Piushaven, ten zuiden van de Koopvaardijstraat

 

Stadsverkenning 9
Het gebied ten noorden van de Groenstraat en ten oosten van de Leenherenstraat, Vendeliersstraat, Havendijk (zuidzijde), Wethouder Baggermanstraat en Ringbaan Zuid (noordzijde).

 

Stadsverkenning 10
Kempenbaan, Cenakel, IJsclubweg, Koningshoeven, Torentjeshoeve en het gebied omsloten door Prinsenhoeven, Sint Josephstraat, Ringbaan-Oost, Ringbaan-Zuid, Wethouder Baggermanstraat en Havendijk

 

Stadsverkenning 11
Het gebied omsloten door de Leijparkweg, Reigerstraat, Broekhovenseweg en de Oude Hilvarenbeekseweg

 

Stadsverkenning 12
Broekhovenseweg (westzijde), Oude Hilvarenbeekseweg (westzijde), Berglandweg, Groenewoudstraat, Zuivelstraat (oostzijde), Bloemisterijstraat (oostzijde), Ezelvense Akkers en Ringbaan Zuid (zuidzijde)

 

Stadsverkenning 13
Het gebied ten zuiden van de Ringbaan Zuid, ten westen van de Bloemisterijstraat, ten zuiden van de Groenewoudstraat, ten westen van de Hilvarenbeekseweg, ten noorden van de A58, ten oosten van de Stappegoorweg en ten oosten van de Tatraweg.

 

Stadsverkenning 14
Het gebied ten zuiden van de Tatraweg, ten oosten van de Ringbaan-Zuid, ten westen van de Blaakweg en ten Noorden van de A58. In Stappegoor wordt de nieuwe bebouwing, na 2015 gebouwd, niet of slechts summier behandeld.

 

Stadsverkenning 15
Het gebied ten noorden van de Ringbaan-Zuid, ten oosten van de Ringbaan-West, ten zuiden van de Berkdijksestraat en ten westen van de Laarstraat en Oude Goirleseweg.

 

Stadsverkenning 16
Het gebied ten noorden  van de Ringbaan-Zuid, ten oosten van de Oude Goirleseweg, ten oosten van de Laarstraat, ten zuiden van het Korvelplein, ten zuiden van de Oerlesestraat en ten westen van de Trouwlaan.

 

Stadsverkenning 17
Het gebied ten oosten van het Korvelplein, ten zuiden van de Korvelseweg, ten zuiden van de Hesperenstraat, ten westen van de Trouwlaan en ten noorden van de Oerlesestraat.

 

Stadverkenning 18
Het gebied omsloten door Trouwlaan (oostzijde), Oerlesestraat (zuidzijde), Groenstraat (zuidzijde), Broekhovenseweg (2 zijden) en Ringbaan Zuid (noordzijde).


Stadverkenning 19
Het gebied omsloten door Broekhovenseweg (2 zijden) Hoogtedwarsstraat zuidzijde , Olivier van Noortstraat, zuidzijde, Willem Barendszstraat, zuidzijde, Oerlesestraat,  noordzijde Transvaalplein, noord- en oostzijde en Groenstraat, noordzijde.